Sushi Tårta, hemlagad

Till min sons födelsedag lagade jag en sushi tårta som han önskat sig.

Hur han hittat sushi tårtor är mig obegripligt. Inte den billigaste maträtt jag lagat. Men enormt god. Jag gjorde även en egen i form av ett hjärta till mig själv några dagar senare, då min son fick med sig hela sin tårta hem. Grattis på dig min 12 åring. Glad att du gilla den.

Kram mina fina ungar. Älskar er alltid.

Kram på er alla vart ni än är. /ZitaZoo

ZitaZoo.Se Nouw Bloggen
ZitaZoo Wisdom e-Onlineforum
Webshop & Artshop

ZitaZoo - Live, Love & Believe In Yourself!
Entrepreneur, Content Creator, Speaker, Coach & InternetMom in a wheelchair.
Knowledge makes us see, hear & believe.
It makes us take one more step.

linktr.ee/zitazoo

"Alla Kan tar bara olika lång tid att lära och utföra"

Det finns alltid en väg. Har du inte hittat din väg så finns det hjälp att få så du ser din framtid. Jag jobbar idag efter 16 år i utanförskap med att hjälpa människor att hitta rätt. Jag är entreprenör, innehållsskapare eller som det heter på engelska Content Creator, förläsare, Mentor och InternetMamma i rullstol som inte får vara mamma IRL. Mer om det i blogginlägg.

Oavsett vad vi än är med om i livet så finns där alltid en väg till goda energier och dom hittar du inom dig själv. Våga fråga om hjälp då kommer du längre än du kan ann. Våga vara dig med allt det innebär. Våga ge dig själv det du tror på och drömmer om.

Alla har vi en historia att berätta men kan vi berätta den på en gång eller behövs det massa bakom innan vi kan berätta den?

Ses snart igen.
Kram vart du än är!
/ZitaZoo

TILLS VI SES IGEN.

Gillar

Kommentarer