Sommar hos ZitaZoo I Stockholm & Sjöstaden. Nu Med Studio Store och 100 km2 kasta saker...

Hej hå! Här är det sommar och Nu äntligen är alla lediga!

Här under kommer senaste vloggen första är på svenska andra är på engelska. Hänger du med. Du kan nu också hitta in på min store där du kan hitta både kläder och barn kläder och massa annat roligt. https://www.zitazoo.studio/ min hemsida hittar du på https://zitazoo.biz eller.me mer kommer nu när jag på riktigt kör igång. Det blir målsättning och annat lärorikt. Bla. Hur kastar man av 100 km2 saker. Detta har vi gjort sista 4 månaderna. Hänger du med!

Kram vart du än må vara /ZitaZoo

ZitaZoo a proud LGBTQ Rainbow, Entrepreneur, Mentor, Content Creator, Wisdom BiZ Owner, Speaker, InternetMom In Wheelchair. Knowledge, Wisdom + Understanding = Communication. This makes us see, hear & believe. It makes us take one more step & communicate love to ourselves and others.

ZitaZoo's niche is Love in Communication. “Love is Love”

Live, Love & Believe In Yourself!
linktr.ee/zitazoo

"Alla Kan tar bara olika lång tid att lära och utföra"

Det finns alltid en väg. Har du inte hittat din väg så finns det hjälp att få så du ser din framtid. Jag jobbar idag efter 16 år i utanförskap med att hjälpa människor att hitta rätt. Jag är entreprenör, innehållsskapare eller som det heter på engelska Content Creator, förläsare, Mentor och InternetMamma i rullstol som inte får vara mamma IRL. Mer om det i blogginlägg.

Oavsett vad vi än är med om i livet så finns där alltid en väg till goda energier och dom hittar du inom dig själv. Våga fråga om hjälp då kommer du längre än du kan ann. Våga vara dig med allt det innebär. Våga ge dig själv det du tror på och drömmer om.

Alla har vi en historia att berätta men kan vi berätta den på en gång eller behövs det massa bakom innan vi kan berätta den?

Ses snart igen.
Kram vart du än är!
/ZitaZoo

TILLS VI SES IGEN.

Gillar

Kommentarer