Musik har inga gränser, en sov kamrat med härliga toner. Söndag i lugnets & kreativitetens tecken.

När natten kommer och...

Du vet när man inte kan sova... Vad gör man då. Lyssnar på härlig musik är min väg. Kan jag på det iallafall inte sova då brukar jag skriva, rita, fota, filma eller skapa Junk Journals som du ser här under. Jag tror på kärlek och kraften att må bra i sig själv i kreativitet.

När jag inte kan sova för min kropp gör ont eller jag har mina kramper, har jag lärt mig att lägga fokus på kriativitet och skapandet då får jag annat att tänka på och jag bryter mönstret av negativa tankar.

Musiken ger mig en skön känsla av positiv energi så den är alltid på då kan jag känna mig lugn och gå vidare. (i mitt fall rulla.

Jag försöker att använda mina ben så mycket jag förmår, så jag inte skall få proppar i benen. En sån där sak man får passa sig för när man sitter i rullstol. Men tyvärr får jag mycket kramper så det är en avvägning.

Skapandet är då en nödvändighet i min värld.

Hur ser det ut i din värld?

Med det så önskar jag en super Söndag. Hoppas du hittar hit igen.

Kram vart du än är. /ZitaZoo

ZitaZoo a proud LGBTQ Rainbow, Entrepreneur, Mentor, Content Creator, Wisdom BiZ Owner, Speaker, InternetMom In Wheelchair. Knowledge, Wisdom + Understanding = Communication. This makes us see, hear & believe. It makes us take one more step & communicate love to ourselves and others.

ZitaZoo's niche is Love in Communication. “Love is Love”

Live, Love & Believe In Yourself!
linktr.ee/zitazoo

"Alla Kan tar bara olika lång tid att lära och utföra"

Det finns alltid en väg. Har du inte hittat din väg så finns det hjälp att få så du ser din framtid. Jag jobbar idag efter 16 år i utanförskap med att hjälpa människor att hitta rätt. Jag är entreprenör, innehållsskapare eller som det heter på engelska Content Creator, förläsare, Mentor och InternetMamma i rullstol som inte får vara mamma IRL. Mer om det i blogginlägg.

Oavsett vad vi än är med om i livet så finns där alltid en väg till goda energier och dom hittar du inom dig själv. Våga fråga om hjälp då kommer du längre än du kan ann. Våga vara dig med allt det innebär. Våga ge dig själv det du tror på och drömmer om.

Alla har vi en historia att berätta men kan vi berätta den på en gång eller behövs det massa bakom innan vi kan berätta den?

Ses snart igen.
Kram vart du än är!
/ZitaZoo

TILLS VI SES IGEN.

Gillar

Kommentarer