Fredags frukost på jobbet. Park Café Söder i Stockholm

Varje fredag har vi som sitter på The Park Fredags frukost. alla medlemmar är välkommna. Just nu har vi ca 380 medlemmar som arbetar här på ett eller annat sätt. The Park Söder är där jag är.

Frukosten serveras på Park Café som är öppen för alla att sitta och jobba. Här finns alltid gratis wi-fi och massa gott att äta. Så bloggar du och vill ha skön tillvaro att sitta i kom hit. THE Park Söder ligger i Stockholms innerstad.

Kram vart du än är. /ZitaZoo

ZitaZoo a proud LGBTQ Rainbow, Entrepreneur, Mentor, Content Creator, Wisdom BiZ Owner, Speaker, InternetMom In Wheelchair. Knowledge, Wisdom + Understanding = Communication. This makes us see, hear & believe. It makes us take one more step & communicate love to ourselves and others.

ZitaZoo's niche is Love in Communication. “Love is Love”

Live, Love & Believe In Yourself!
linktr.ee/zitazoo

"Alla Kan tar bara olika lång tid att lära och utföra"

Det finns alltid en väg. Har du inte hittat din väg så finns det hjälp att få så du ser din framtid. Jag jobbar idag efter 16 år i utanförskap med att hjälpa människor att hitta rätt. Jag är entreprenör, innehållsskapare eller som det heter på engelska Content Creator, förläsare, Mentor och InternetMamma i rullstol som inte får vara mamma IRL. Mer om det i blogginlägg.

Oavsett vad vi än är med om i livet så finns där alltid en väg till goda energier och dom hittar du inom dig själv. Våga fråga om hjälp då kommer du längre än du kan ann. Våga vara dig med allt det innebär. Våga ge dig själv det du tror på och drömmer om.

Alla har vi en historia att berätta men kan vi berätta den på en gång eller behövs det massa bakom innan vi kan berätta den?

Ses snart igen.
Kram vart du än är!
/ZitaZoo

TILLS VI SES IGEN.

Gillar

Kommentarer

Aliciasmood
Aliciasmood,
Åh va gott 😍
nouw.com/aliciasmood