En skärmande tanke... Ny Podcast Ute Dom 3 viktigaste pelarna i livet... Ta 2 djupa andetag...

Tankarna är som en virvelvind! En centrifug som bara snurrar och snurrar! När, jag bara undrar när. Jag jobbar med kommunikation. Man kanske blir arbetsskadad när man jobbar med något som sen inte finns i sitt eget hem.

Jag behöver planering, ordning och reda. Jag behöver en vardag som flyter på på bästa sätt. Behöver inte vi alla det?

Mitt hem är ett hem men det är också en arbetsplats. Där av behövs ännu mer ordning och reda med planering. Just nu är det även en byggarbetsplats sen en tid tillbaka. Badrummet tar sin form och har snart kommit på plats.. Men dom dagar jag har dom hela dagen lång så behöver man verkligen ha en planering för att få allt gjort.

Men med ingen kommunikation och man får veta saker i sista sekunden så är det inte en lätt sak att få till det. Så nu ligger jag efter med flera dagars jobb så nu måste stål kärringen (alltså jag) ta igen...

Det är bara sätta igång och få jobbet gjort! Kunskap, förståelse och kommunikation

Kraft, mod, kärlek och en massa styrka...

Smartast i världen!

Lär allt ni kan, bli bäst på att vara er själva!

Ni är bäst mina älskade kids!

Älskar er! Glöm aldrig det!

Du rockar, Du är perfekt precis som du är!

Kram vart du än är/ZitaZoo

ZitaZoo a proud LGBTQ Rainbow, Entrepreneur, Mentor, Content Creator, Wisdom BiZ Owner, Speaker, InternetMom In Wheelchair. Knowledge, Wisdom + Understanding = Communication. This makes us see, hear & believe. It makes us take one more step & communicate love to ourselves and others.

ZitaZoo's niche is Love in Communication. “Love is Love”

Live, Love & Believe In Yourself!
linktr.ee/zitazoo

"Alla Kan tar bara olika lång tid att lära och utföra"

Det finns alltid en väg. Har du inte hittat din väg så finns det hjälp att få så du ser din framtid. Jag jobbar idag efter 16 år i utanförskap med att hjälpa människor att hitta rätt. Jag är entreprenör, innehållsskapare eller som det heter på engelska Content Creator, förläsare, Mentor och InternetMamma i rullstol som inte får vara mamma IRL. Mer om det i blogginlägg.

Oavsett vad vi än är med om i livet så finns där alltid en väg till goda energier och dom hittar du inom dig själv. Våga fråga om hjälp då kommer du längre än du kan ann. Våga vara dig med allt det innebär. Våga ge dig själv det du tror på och drömmer om.

Alla har vi en historia att berätta men kan vi berätta den på en gång eller behövs det massa bakom innan vi kan berätta den?

Ses snart igen.
Kram vart du än är!
/ZitaZoo

TILLS VI SES IGEN.

Gillar

Kommentarer